IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Windows 10 and ROTR?, Does this game work on W10?
Chuck Kawosky
post 27 Feb 2018, 15:38
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 154
Joined: 15 February 2013
From: USA
Member No.: 9793



I get different stories from different people. I installed it all on W10 and it just doesnt work on W10, but it does in w8.1 WTF?

Any ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skitt
post 27 Feb 2018, 15:56
Post #2



Group Icon

Group: Moderator
Posts: 1590
Joined: 8 January 2015
From: Newcastle, England
Member No.: 10811
Aut vincere aut mori, Cave quid dicis, quando, et cui, De duobus malis, minus est semper eligendum.



it runs on win 10 with a nocd crack or the origin version.

heres the swr discord link, if you run into issues jsut ask here and we can help.

https://discord.gg/REcbv37


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chuck Kawosky
post 27 Feb 2018, 15:58
Post #3



Group Icon

Group: Members
Posts: 154
Joined: 15 February 2013
From: USA
Member No.: 9793



Thanks Skitt will do...i'll reinstall W10 AGAIN!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Chuck Kawosky
post 28 Feb 2018, 19:23
Post #4



Group Icon

Group: Members
Posts: 154
Joined: 15 February 2013
From: USA
Member No.: 9793



BIG thanks to Skitt for fixing the problem of W10 and ROTR. Took him 10 mins and he solved it!

In the games folder by default theres a file called dx8help.dll ... its a left over from xp days and completely redundant now. it can stop the game from running with that stupid dx8 error. Make sure to remove it from both the zh folder and the generals. the issue is it doesnt always do that. for eg: it stoped yours from running
but tis still in my game folder and mine runs. its a fickle thing.

smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZunZero97
post 28 Feb 2018, 21:26
Post #5


A Legendary Fox
Group Icon

Group: Members
Posts: 823
Joined: 14 February 2015
From: Santiago Chile
Member No.: 10865
a man who play videogames, What are you waiting for me?



Or the other way is creating a virtual machine, but nevermind, i see it worked for you.


--------------------

xD
QUOTE
´´The suspense...is killing you hehehee`` Dr. Thrax quote

QUOTE
´´You can't kill what you can't see`` Prince Kassad quote

If someone asks me: ''Would you like be a tester?''. My answer obviosly will be ''Yes''.
Ill be more active in SWR soon!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solohistoh
post 1 Mar 2018, 3:40
Post #6



Group Icon

Group: New Members
Posts: 1
Joined: 11 December 2016
Member No.: 13686
Just someone...



Though this may or may not be related to the topic. How can I stop ZH from crashing every time I alt-tab on Win 10?

This post has been edited by solohistoh: 1 Mar 2018, 3:42
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skitt
post 1 Mar 2018, 5:36
Post #7



Group Icon

Group: Moderator
Posts: 1590
Joined: 8 January 2015
From: Newcastle, England
Member No.: 10811
Aut vincere aut mori, Cave quid dicis, quando, et cui, De duobus malis, minus est semper eligendum.



run rotr in window mode from the launcher.
if you want full screen after that u can use gentools.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lighter285
post 6 Mar 2018, 1:10
Post #8



Group Icon

Group: Members
Posts: 2
Joined: 15 April 2017
Member No.: 15029



I have a problem with ROTR. I open the launcher and whenever I turn on SWR.net the launcher closes and the game never opens, but if SWR.net is off, the game opens and runs normally. Help?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Scud
post 6 Mar 2018, 3:56
Post #9



Group Icon

Group: Members
Posts: 288
Joined: 16 June 2015
From: Argentina - Buenos Aires - GADA 601 Base
Member No.: 11600



Hmmm let's see... That could be a problem with your firewall/anti virus. Another reason but I'm not so sure could be you need to check you .NET framework version, but I don't even remember if SWR net make use of that. What kind of version are you playing with? are you using a cracked/pirated game?


--------------------
AzizAmbush to Bruce: "No, you take the oil, you're America"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skitt
post 6 Mar 2018, 11:10
Post #10



Group Icon

Group: Moderator
Posts: 1590
Joined: 8 January 2015
From: Newcastle, England
Member No.: 10811
Aut vincere aut mori, Cave quid dicis, quando, et cui, De duobus malis, minus est semper eligendum.



reinstall the swrnet adapter, the exe's to do so are in the games folder.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 17 August 2018 - 8:59