IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Pink Boxes?, Having pink boxes where units and general abilities are supposed to be
BigRob851
post 16 Jun 2019, 22:30
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16 June 2019
Member No.: 20130



I uninstalled and reinstalled a few times and still get this weird pink boxes where unit pics are supposed to be and in the generals tab. I am not sure what I did wrong but if someone could help me out with a fix that would be great. Thanks
Attached File(s)
Attached File  Screenshot__1_.png ( 681.67K ) Number of downloads: 8
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zeke
post 17 Jun 2019, 1:53
Post #2


The X General
Group Icon

Group: Project Leader
Posts: 2152
Joined: 7 June 2009
From: Philippines
Member No.: 73
Uniqueness is Overrated



Did you only install 1.86 or 1.87 alone?

1.86 and 1.87 are patches, you still need v1.85.

The correct order should be:

1.85 beta > 1.86 patch > 1.87 public beta


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BigRob851
post 17 Jun 2019, 2:07
Post #3



Group Icon

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16 June 2019
Member No.: 20130



QUOTE (Zeke @ 16 Jun 2019, 19:53) *
Did you only install 1.86 or 1.87 alone?

1.86 and 1.87 are patches, you still need v1.85.

The correct order should be:

1.85 beta > 1.86 patch > 1.87 public beta



I installed v1.85 and then I did 1.86 patch after installing v1.85..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zeke
post 17 Jun 2019, 3:14
Post #4


The X General
Group Icon

Group: Project Leader
Posts: 2152
Joined: 7 June 2009
From: Philippines
Member No.: 73
Uniqueness is Overrated



the 1.86 installer probably got partially blocked by windows. Run the installer as admin, or disable your UAC.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BigRob851
post 17 Jun 2019, 5:10
Post #5



Group Icon

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16 June 2019
Member No.: 20130



QUOTE (Zeke @ 16 Jun 2019, 21:14) *
the 1.86 installer probably got partially blocked by windows. Run the installer as admin, or disable your UAC.



I uninstalled and reinstalled everything and ran as admin and works fine now.. Thanks Zeke
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 10 December 2019 - 5:19