IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Multiplayer Not Functional, I'm the only one in lobby despite other players being online
TankCommanderT55
post 27 Jan 2018, 4:49
Post #1



Group Icon

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 27 January 2018
Member No.: 16778



So a friend and myself have been trying to play Shockwave for a while now, last time we gave up but this time I want to try and find a fix so we can play together. When I launch shockwave with SWR.net enabled I see only myself in the lobby and nobody else, and no games running whatsoever even though there are other players online in the launcher. My friend can see all the other games players. I have tried with and without direct connect, we've tried running without swr.net using Evolve and that doesn't work. I have run swr.net enabled with all firewalls disabled and still no joy. I'm not sure what to try at the moment but I have attached my swr.net log after converting it to a text file. I'm running the Origin version of Generals.

Dunno if it's worth mentioning but in-case it's something ISP related I'm in Australia with Telstra and my friend has no trouble however he's in the US.

Any help greatly appreciated thankyou

This post has been edited by TankCommanderT55: 27 Jan 2018, 4:51
Attached File(s)
Attached File  SWR.net.txt ( 4.33K ) Number of downloads: 3
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skitt
post 27 Jan 2018, 12:37
Post #2



Group Icon

Group: Moderator
Posts: 1552
Joined: 8 January 2015
From: Newcastle, England
Member No.: 10811
Aut vincere aut mori, Cave quid dicis, quando, et cui, De duobus malis, minus est semper eligendum.



when you start the game with swrnet on whats the IP address in the options menu? it needs to be 10.X
also make sure the adapter has installed. in your network adapters in control panel there will be one called swrnet2 (tap 9 adapter) if its not there u need to reinstall it.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TankCommanderT55
post 27 Jan 2018, 12:48
Post #3



Group Icon

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 27 January 2018
Member No.: 16778



QUOTE (Skitt @ 27 Jan 2018, 13:37) *
when you start the game with swrnet on whats the IP address in the options menu? it needs to be 10.X
also make sure the adapter has installed. in your network adapters in control panel there will be one called swrnet2 (tap 9 adapter) if its not there u need to reinstall it.


My ingame IP is 10.0.0.80 and in the dropdown I have 10.1.0.192. I have a tap 9 adapter that is classed as connected when shockwave is open with SWR.net open however it's not called swrnet2.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TankCommanderT55
post 28 Jan 2018, 6:06
Post #4



Group Icon

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 27 January 2018
Member No.: 16778



Don't worry about it, got Evolve to work with 1.201 so we'll just use that instead because it works well
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 19 February 2018 - 3:00