IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
AI ICBM Silo Reloading Issue
RedDeadSmeg
post 24 Nov 2017, 19:38
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 98
Joined: 26 September 2016
From: England
Member No.: 13220



Hey guys,

I'm working on my ECA campaign at the moment and I've run into a problem. I'm trying to get the Russian AI to build a MIRV at the missile silo, but everything I have tried so far has failed.

I've given the AI ICBM clearance, tried using 'Command_UpgradeRussiaRearmICBMSilo', 'Command_UpgradeRussiaRearmICBM' (both as a named unit and as a team) and the upgrade 'Upgrade_RussiaTopolMIRVMissileUpgrade' (I know this is for the Topol, but it was worth a try).

Any help will be appreciated and you will be credited when the campaign is released wink.gif

Cheers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oliver
post 24 Nov 2017, 22:10
Post #2



Group Icon

Group: Dev. Team
Posts: 947
Joined: 15 August 2013
From: Portugal, Lisbon
Member No.: 10072



If the same scripts don't work then don't bother... You can always edit an existing civilian unit/building to be a loaded missile silo, then remove the silo in question and place this one on the same position of the normal silo.

This post has been edited by Oliver: 24 Nov 2017, 22:11
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mizo
post 25 Nov 2017, 13:08
Post #3


AI Coding Expert
Group Icon

Group: Dev. Team
Posts: 1665
Joined: 9 May 2014
From: Poland
Member No.: 10450



I could not get MIRV to fire unfortunately as well. It's probably something to do with its INis.

You can replace that with Topols however. They work fine.

This post has been edited by Mizo: 25 Nov 2017, 13:10


--------------------


Not a Rusty Spoon........The_Hunter uses a goddamn wooden spoon on his AI Scripters....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RedDeadSmeg
post 25 Nov 2017, 14:42
Post #4



Group Icon

Group: Members
Posts: 98
Joined: 26 September 2016
From: England
Member No.: 13220



Thanks for the help, I think I managed to work it out.

I've used 'RussiaRearmICBMUpgradeSilo' under Russia>System and placed it directly on top of the Missile Silo, this instantly gave the silo a MIRV.

I then scripted (after 10 seconds)
"Team 'ICBM Silo' use ability 'Command_TacticalNuclearStrike' at Waypoint 'ICBM Strike'".

This seems to do the trick for a one-off nuclear strike, but I still need to test if the Silo rearms again.

Cheers again guys.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 14 December 2017 - 10:49