IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Serious Error (Windows 8.1), Keeps on happening. Can't finish a game
Commandant17
post 19 Mar 2016, 14:26
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19 March 2016
Member No.: 12700



Hi. I just recently installed Shockwave 1.2. AWESOME GAME. Really love what you did

But I don't like is the serious errors happening.

My game is up to date with 1.04 and everything. Still serious errors. Help please
Go to the top of the page
 
+Quote Post
M.P
post 19 Mar 2016, 14:30
Post #2


Da Ogre
Group Icon

Group: Dev. Team
Posts: 1236
Joined: 26 July 2014
From: Mah Swamp
Member No.: 10559
IT'S ALL OGRE NOW!



Okay, It seems you're a new guy. Welcome to the SWR Forum smile.gif

First of all, You posted your problem in wrong forum, You should post it in Shock Wave forum.

Second, Give us a bit more detail. Does ZH work? Do you have any other mods installed? Give us more detail smile.gif

This post has been edited by Comrade M.P: 19 Mar 2016, 14:30
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Commandant17
post 19 Mar 2016, 14:48
Post #3



Group Icon

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19 March 2016
Member No.: 12700



QUOTE (Comrade M.P @ 19 Mar 2016, 21:30) *
Okay, It seems you're a new guy. Welcome to the SWR Forum smile.gif

First of all, You posted your problem in wrong forum, You should post it in Shock Wave forum.

Second, Give us a bit more detail. Does ZH work? Do you have any other mods installed? Give us more detail smile.gif


Okay, so it does work. No. Only Shockwave is installed. ZH I downloaded from Tapocheck.net.

At first, it was all fine, but later on. Serious error after serious error
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Commandant17
post 19 Mar 2016, 14:50
Post #4



Group Icon

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19 March 2016
Member No.: 12700



I downloaded Generals & ZH on Tapochek.net

Just downloaded Shockwave Mod 1.2. Awesome gameplay

However, today, it has been serious error after serious error. Need help. Thanks


This post has been edited by GeneralCamo: 19 Mar 2016, 14:57
Reason for edit: Post merged with original topic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GeneralCamo
post 19 Mar 2016, 14:55
Post #5


That person
Group Icon

Group: Project Leader
Posts: 1422
Joined: 20 September 2009
From: Cyberspace
Member No.: 417
C&C ShockWave Co-Leader



Posting the topic twice will not help you. Please use your previous topic.

This post has been edited by GeneralCamo: 19 Mar 2016, 14:56
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Commandant17
post 19 Mar 2016, 14:58
Post #6



Group Icon

Group: Members
Posts: 7
Joined: 19 March 2016
Member No.: 12700



QUOTE (GeneralCamo @ 19 Mar 2016, 21:55) *
Posting the topic twice will not help you. Please use your previous topic.


Sorry about that. This is the original one. My apologies
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OhaahO
post 7 Nov 2016, 15:19
Post #7



Group Icon

Group: Members
Posts: 37
Joined: 7 June 2016
From: Deventer, Netherlands
Member No.: 12939



QUOTE (Commandant17 @ 19 Mar 2016, 14:26) *
Hi. I just recently installed Shockwave 1.2. AWESOME GAME. Really love what you did

But I don't like is the serious errors happening.

My game is up to date with 1.04 and everything. Still serious errors. Help please


It may be a late reaction but on the computer, there is in de Zero Hour Data map a file called ReleaseCrashInfo.txt. Check this file to see what is wrong. Belive me. I have seen that messages a Thousand times because of some little modding. But Also without modding. You can also check the worldbuilder. it wil get most errors.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zeke
post 8 Nov 2016, 4:18
Post #8


The X General
Group Icon

Group: Project Leader
Posts: 2118
Joined: 7 June 2009
From: Philippines
Member No.: 73
Uniqueness is Overrated



Right, one more time:

QUOTE
If you're not planning on modding ShockWave, fixing the mod, by editing the mod files yourself, is not advised.

All you'll accomplish is make your copy of the mod different from everyone else's, which makes you unable to play online, among other things.


QUOTE
Serious errors usually happen because of wrong installation, or trying to install multiple mods in a single folder, or just windows being a jerk as usual, or in your case using a special install version of ZH that probably wasn't meant to be modded.

You can fix all of those problems by:

1. getting a proper CD image version of the game
2. a proper re-installation: https://docs.google.com/document/d/1cqTHHvD...dit?usp=sharing
Read through the whole guide before doing anything

If you still want to play multiple mods, there is a safe way to do it: https://docs.google.com/document/d/1PAHX8Z3...dit?usp=sharing


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 22 October 2018 - 9:08