IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
1.2 not launching, Launcher starts but then stops
crashdodgers
post 6 Sep 2016, 13:11
Post #1



Group Icon

Group: Members
Posts: 40
Joined: 14 January 2015
From: UK
Member No.: 10821



Hi I have just downloaded and installed shockwave 1.2, but when I go to launch the game it starts but a few seconds in it crashes and dose not run.

This post has been edited by GeneralCamo: 7 Sep 2016, 12:20
Reason for edit: Removed stray tags (presumably a mistake)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OhaahO
post 7 Sep 2016, 7:46
Post #2



Group Icon

Group: Members
Posts: 37
Joined: 7 June 2016
From: Deventer, Netherlands
Member No.: 12939



QUOTE (crashdodgers @ 6 Sep 2016, 14:11) *
[font="Arial"][/font][size="6"][/size] Hi I have just downloaded and installed shockwave 1.2, but when I go to launch the game it starts but a few seconds in it crashes and dose not run.


In the Command and Conquer Zero Hour data is a file called releasecrashinfo.txt or something. Check this file to see waht is wrong. You can also check the Worldbuilder in the main directory of Zero Hour. The Worldbuilder gets most of the errors.

Can I see the error that you get? It will help me (or other guys on this forum) to solve the problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GeneralCamo
post 7 Sep 2016, 12:19
Post #3


That person
Group Icon

Group: Project Leader
Posts: 1393
Joined: 20 September 2009
From: Cyberspace
Member No.: 417
C&C ShockWave Co-Leader



Can you launch vanilla Zero Hour, without any mods at all? It could be a loose external file from another mod.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 18 January 2018 - 16:19