IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
BANNED FROM SWR.NET, WISH TO BE UNBANNED
DMK47
post 24 Oct 2017, 23:38
Post #1



Group Icon

Group: New Members
Posts: 3
Joined: 20 March 2017
Member No.: 14839



I WAS RECENTLY BANNED FROM SWR.NET, ROTR. MESSAGE JUST SAYS THAT I AM BANNED, GIVES NO REASON. I REALLY DON'T KNOW WHAT I AM DOING, BUT I WAS PLAYING AROUND WITH MY WINDOWS FIREWALL, BECAUSE I WAS HAVING TROUBLE GETTING INTO LAN ROOM ON ROTR ON SWR.NET. I MANAGED TO GET IN A FEW TIMES, BUT I SUSPECT A FIREWALL MIGHT BE THE PROBLEM, BUT AS I SAID, I REALLY DON'T KNOW WHAT I'M DOING. COULD YOU PLEASE UNBAN ME, ASAP? THANKS FOR YOUR ATTENTION TO THIS MATTER.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(USA)Bruce
post 25 Oct 2017, 8:46
Post #2


The Forums American Hotshot Flyboy
Group Icon

Group: Tester
Posts: 2712
Joined: 22 November 2012
From: The foundation of modern freedom and Liberty;United States of America.
Member No.: 9500






FIRST OF ALL STOP THE ALL CAPS

Now for your ban, Its generally temporarily by default.I cant recall how many days it is but It should be reopened soon.
Just dont tinker with stuff, theres a solid anti cheat system that doesnt even allow older versions of gentools.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hornet99
post 6 Mar 2018, 20:39
Post #3



Group Icon

Group: New Members
Posts: 4
Joined: 6 March 2018
Member No.: 17146



Hello!

I have Origin version of C&C, yesterday while plying online with got missmatch error, next we try to fix it with some ipv4 setting in options.ini and next I try to run swrnet.exe app, but when I try to run it I get info about ban. Now I can`t play because of ban. Could you unban me?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maelstrom
post 6 Mar 2018, 21:36
Post #4


The owner of the 1st legit (and signed) CD of ShockWave
Group Icon

Group: Moderator
Posts: 550
Joined: 19 May 2013
Member No.: 9941



QUOTE (hornet99 @ 6 Mar 2018, 20:39) *
Hello!

I have Origin version of C&C, yesterday while plying online with got missmatch error, next we try to fix it with some ipv4 setting in options.ini and next I try to run swrnet.exe app, but when I try to run it I get info about ban. Now I can`t play because of ban. Could you unban me?

Bans are temporary, just wait


--------------------

My Soundcloud profile: right here
My avatar got created by Aellyx, from NeedBackup
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NikCaputnic
post 7 Mar 2018, 16:23
Post #5



Group Icon

Group: Members
Posts: 142
Joined: 3 November 2015
From: Near to the Heart of my Motherland
Member No.: 12315



QUOTE (hornet99 @ 6 Mar 2018, 22:39) *
Hello!

I have Origin version of C&C, yesterday while plying online with got missmatch error, next we try to fix it with some ipv4 setting in options.ini and next I try to run swrnet.exe app, but when I try to run it I get info about ban. Now I can`t play because of ban. Could you unban me?


Bans a temporary: apprx. 1 week or so; after that, you will be unbanned automatically. Though, i should warn you, that anything edited in the .ini files, will trigger ban again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hanfield
post 7 Mar 2018, 17:26
Post #6



Group Icon

Group: Tester
Posts: 594
Joined: 24 February 2015
From: Latvia
Member No.: 10884



Modifying INIs won't trigger a ban, only a mismatch - or else we'd all be banned 24/7 for using custom patches


--------------------
"don't live, hanfield"
"i swear to god, if this was a room full of you people i'd be taking off my gloves and slapping hanfield every 5 minutes"

- bruce 2016
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hornet99
post 7 Mar 2018, 21:09
Post #7



Group Icon

Group: New Members
Posts: 4
Joined: 6 March 2018
Member No.: 17146



Changing option.ini doesn`t triger ban.
I just want to check swrnet.exe app to check there is some settings.
When i double click on the swrnet.exe app I got info about ban...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maelstrom
post 7 Mar 2018, 22:23
Post #8


The owner of the 1st legit (and signed) CD of ShockWave
Group Icon

Group: Moderator
Posts: 550
Joined: 19 May 2013
Member No.: 9941



QUOTE (hornet99 @ 7 Mar 2018, 21:09) *
Changing option.ini doesn`t triger ban.
I just want to check swrnet.exe app to check there is some settings.
When i double click on the swrnet.exe app I got info about ban...

BTW, why do you use SWRnet.exe ?
To use it, just launch the mod you want (ShockWave or Rise of the Reds) and tick the red button at the bottom right of the launcher, and it should activate it.


--------------------

My Soundcloud profile: right here
My avatar got created by Aellyx, from NeedBackup
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hornet99
post 8 Mar 2018, 17:03
Post #9



Group Icon

Group: New Members
Posts: 4
Joined: 6 March 2018
Member No.: 17146



I`ve just try to check there is any settings. I didn`t realize it run while game start, so I try direct from swrnet.exe and immadinately got info about ban. Anyway it`s strange reason for ban.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skitt
post 8 Mar 2018, 19:22
Post #10



Group Icon

Group: Moderator
Posts: 1589
Joined: 8 January 2015
From: Newcastle, England
Member No.: 10811
Aut vincere aut mori, Cave quid dicis, quando, et cui, De duobus malis, minus est semper eligendum.



are yo useing gentools, and if so what version?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hornet99
post 8 Mar 2018, 19:48
Post #11



Group Icon

Group: New Members
Posts: 4
Joined: 6 March 2018
Member No.: 17146



Nope, just install Origin version and ROTR 1.85 and 1.86 patches.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21 July 2018 - 20:24