Help - Search - Members - Calendar
Full Version: launch shockwave
SWR Productions Forum > SWR Projects > ShockWave > ShockWave Support
Sham3oun
after i downloaded the game shockwave 1.2 i installed it correctly but iam having a problem in launching the game
i get after i press on launch
message box :
The mod had been installed in the frong folder
contact this site for additional support
(USA)Bruce
Show us an image of the install directory please,
OhaahO
QUOTE ((USA)Bruce @ 8 Nov 2016, 20:24) *
Show us an image of the install directory please,


He probably installed it in the download directory, or the Zero Hour Data directory. And yes, show the install directory so we can help you out.
crathim
I have the same problem as the guy above. I'm new to modding and the whole bit, so I have no idea whats what. I would appreciate the help.
OhaahO
QUOTE (crathim @ 9 Jan 2017, 1:48) *
I have the same problem as the guy above. I'm new to modding and the whole bit, so I have no idea whats what. I would appreciate the help.


Take a look at the properties of the Shockwave Launcher Icon. Maybe you installed it in the Data folder of Zero Hour. Post a picture of the install directory here and we can help you smile.gif
Jrla912
QUOTE (OhaahO @ 24 Mar 2017, 4:39) *
Take a look at the properties of the Shockwave Launcher Icon. Maybe you installed it in the Data folder of Zero Hour. Post a picture of the install directory here and we can help you smile.gif


Hi, I am having the same problem as the other two above. Here is a photo of the directory that you requested (i am using Windows 7, if that is of any help).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.