when i try to launch ROTR
Configuration system failed to initialize

at System.Configuration.ClientConfigurationSystem.OnConfigRemoved(Object sender, InternalConfigEventArgs e)
at System.Configuration.Internal.InternalConfigRoot.RemoveConfigImpl(String configPath, BaseConfigurationRecord configRecord)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSectionRecursive(String configKey, Boolean getLkg, Boolean checkPermission, Boolean getRuntimeObject, Boolean requestIsHere, Object& result, Object& resultRuntimeObject)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSection(String configKey)
at System.Configuration.ConfigurationManager.GetSection(String sectionName)
at System.Configuration.ClientSettingsStore.ReadSettings(String sectionName, Boolean isUserScoped)
at System.Configuration.LocalFileSettingsProvider.GetPropertyValues(SettingsContext context, SettingsPropertyCollection properties)
at System.Configuration.SettingsBase.GetPropertiesFromProvider(SettingsProvider provider)
at System.Configuration.SettingsBase.GetPropertyValueByName(String propertyName)
at System.Configuration.SettingsBase.get_Item(String propertyName)
at System.Configuration.ApplicationSettingsBase.GetPropertyValue(String propertyName)
at System.Configuration.ApplicationSettingsBase.get_Item(String propertyName)
at SWR_Generic_Launcher.Modules.Rotr.Forms.RotrLauncher..ctor()
at SWR_Generic_Launcher.Modules.Rotr.Module.Run()
at SWR_Generic_Launcher.Program.Main(String[] args)

=========================

Root element is missing. (C:\Users\mohamed\AppData\Local\SWR-Productions\ROTR185_Lnchr.exe_StrongName_t1ir0zvbermvhzyp4hvn2px3jrywvr30\2.1.4.1\user.config)

at System.Configuration.ConfigurationSchemaErrors.ThrowIfErrors(Boolean ignoreLocal)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.ThrowIfParseErrors(ConfigurationSch
emaErrors schemaErrors)
at System.Configuration.ClientConfigurationSystem.OnConfigRemoved(Object sender, InternalConfigEventArgs e)

=========================

Root element is missing.

at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ThrowWithoutLineInfo(String res)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
at System.Configuration.XmlUtil..ctor(Stream stream, String name, Boolean readToFirstElement, ConfigurationSchemaErrors schemaErrors)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.InitConfigFromFile()





and then when i switch from overview to logging area in the error viewer i get


[14/08/2015 08:17:38 ص] [StartParams]: Checking for arguments...
[14/08/2015 08:17:38 ص] [StartParams]: Nope. Nothing found.
[14/08/2015 08:17:38 ص] [ToggleButton]: Changed toggle state to 'False'
[14/08/2015 08:17:38 ص] [ToggleButton]: Changed toggle state to 'False'
[14/08/2015 08:17:38 ص] [ToggleButton]: Changed toggle state to 'False'
[14/08/2015 08:17:38 ص] [RotrLauncher]: SwrNet installed: True
[14/08/2015 08:17:38 ص] [RotrLauncher.StartParams]: Has Start Parameters: False




any fix ?